Nieuws

SCM gecertificeerd

Sinds begin 2005 zijn wij volgens SCM certificatie erkend inbouwbedrijf voertuigbeveiliging. Dit wil zeggen dat wij bevoegd zijn om in uw trekker een startonderbreker te bouwen, dit is verplicht wanneer u uw machine wilt verzekeren tegen diefstal. De onderstaande systemen zijn afkomstig uit de auto- of vrachtwagenbranche. Deze kunnen goed worden toegepast op de moderne tractoren, zonder enig risico. De blokkeercircuits kunnen indien gewenst aangesloten worden op de versnellingsbak van bijvoorbeeld een trekker. Hierdoor kunnen de dieven de trekker niet verplaatsen, als ze hem toch hebben kunnen starten.

De SCM-gekeurde startonderbrekers zijn optie bij aankoop van een nieuwe gemotoriseerde machine, maar kunnen desgewenst ook bij uw bestaande machine opgebouwd worden. Informeer voor meer informatie bij onze verkoopafdeling.

 

ASN-alarm klasse W1 / 12V /BAS-328 (handzenderbediening)

 • Inclusief inbouw op locatie in Nederland
 • Inclusief certificaat W1
 • Verkrijgbaar als kit (SCM-gecertificeerde bedrijven)
 • SCM goedgekeurd alarm
 • Twee automatisch inschakelende blokkeercircuits
 • 20 seconden uitstapvertraging
 • Uitschakeling via 2-knops handzender
 • Twee handzenders met cryptografische rollende code
 • Knipperende LED ter indicatie van het geactiveerde systeem
 • In/uitschakeling zichtbaar via richtingaanwijzers
 • geschikt voor voertuigen met 12V

ASN-alarm klasse W2/ 12V
( handzenderbediening)

 • inclusief inbouw op locatie in Nederland
 • inclusief certificaat W2
 • Verkrijgbaar als kit (SCM-gecertificeerde bedrijven)
 • SCM goedgekeurd alarm
 • Idem als W1 (BAS 328)

Vacature magazijnmedewerker

*** Vacature ***

Wagricom Reusel is een modern en toonaangevend landbouwmechanisatiebedrijf met een brede klantenkring in Noord-Brabant en België. Basis van het bedrijf is de verkoop van en onderhoud aan tractoren, landbouw-, en grondverzetmachines. 

Momenteel zijn wij per direct op zoek naar een enthousiaste:

Magazijnmedewerker landbouw

In deze functie ben jij mede met de overige magazijnmedewerkers verantwoordelijk voor onder andere: 
 
* het verlenen van balieservice aan onze klanten op het gebied van onderdelen, technische producten en overige artikelen
* het fungeren als eerste aanspreekpunt voor klanten en leveranciers
* opstellen van offertes
* voorraadbeheer
 
Bovenal zijn wij op zoek naar iemand die naadloos in het team past, bereid is om in zichzelf en in het bedrijf te investeren en die klantgericht kan werken.
 
Daarnaast vraagt de functie om: 
* affiniteit met de agrarische sector en interesse voor de moderne landbouwtechniek 
* spontantiteit en focus op service
* goed technisch inzicht  * zelfstandig maar ook een teamplayer
* communicatieve en commerciele vaardigheden * flexibiliteit en geen “van 9 tot 5” mentaliteit 
 
Naast een goed salaris en prima overige arbeidsvoorwaarden bieden wij u een prettige werksfeer met alle faciliteiten om binnen onze groeiende en dynamische organisatie verder te groeien.

Belangstellenden worden verzocht hun sollicitatie inclusief cv en korte motivering te sturen naar: Wagricom Reusel B.V., Lensheuvel 18a, 5541 BC te Reusel of te mailen naar info@wagricom.com. Voor nadere informatie gelieve ons telefonisch te contacteren (0497-641468) en te vragen naar Wim Schenning.

 

Vacature monteur

==VACATURE==
 
Wagricom Reusel is een modern en toonaangevend landbouwmechanisatiebedrijf met een brede klantenkring in Noord-Brabant en België. Basis van het bedrijf is de verkoop van en onderhoud aan tractoren, landbouw-, en grondverzetmachines. 

Wegens uitbreiding van onze werkzaamheden zijn wij per direct op zoek naar:

Allround monteur landbouw

In deze functie ben jij verantwoordelijk voor het onderhoud aan en reparatie van met name tractoren, landbouw-, en grondverzetmachines.
 
Voor deze functie vragen wij:
* Ervaring en kennis van de moderne landbouwtechniek
* Technische opleiding
* Goed technisch inzicht 
* Zelfstandig maar ook een teamplayer
* communicatieve vaardigheid
* Geen “van 9 tot 5” mentaliteit 
 
Naast een goed salaris en prima overige arbeidsvoorwaarden bieden wij u een prettige werksfeer met alle faciliteiten om uzelf binnen onze groeiende en dynamische organisatie te ontplooien.

Belangstellenden worden verzocht hun sollicitatie inclusief C.V. en motivering te sturen naar: Wagricom Reusel B.V., Lensheuvel 18a, 5541 BC te Reusel of te mailen naar info@wagricom.com. Voor nadere informatie gelieve ons telefonisch te contacteren (0497-641468) en te vragen naar dhr. Schenning.

 

Nieuwe 6- en 7-Serie Deutz-Fahr

Nieuwe 6- en 7-Serie modellen Deutz-Fahr

6-Serie

Deutz-Fahr heeft met de introductie van een nieuwe motor (Stage IV Final) in de 6-Serie een aantal nieuwe modellen gelanceerd. Voorafgaand aan de nieuwe 4-cilinder modellen die volgend jaar hun intrede zullen doen bestaat de serie nu uit de 6.155 en 6.165 (korte wielbasis) en de 6.175, 6.185, 6.195 en 6.215 met een lange wielbasis. 

Daarnaast hebben de modellen een nieuwe cabine en een nieuwe outlook van de motorkap gekregen en zijn ze allen met een TTV-, Powershift- of een RCshift transmissie leverbaar.  

7-Serie

De 7-Serie, enkel leverbaar met een TTV transmissie, heeft eveneens een nieuwe motor en een strak nieuw design gekregen. Het kleinste model (AT 7210 TTV) is daarbij komen te vervallen.

 

Wagricom on-the-road

12 juli 2016

Nieuwe Mercedes Sprinter als versterking voor onze on-the-road service verlening! Volledig uitgerust voor reparatie-, installatie- en onderhoudswerkzaamheden op locatie en uitgevoerd in de Kubota huisstijl.

 

Nieuwe servicewagen

Mercedes Citan servicewagen toegevoegd aan ons wagenpark!